Bedste driver scanningsprogram

Navnet på denne artikel er "bedste driver scanningsprogram" og med god grund. Jeg vil i denne anmeldelse forklare lidt mere om Driver Navigator, hvilket jeg ser som det bedste driver scanningsprogram til rådighed i dag.

Jeg til daglig en computer tekniker, så jeg bruger en del tid på at scanne Pc’er for drivere, da det typisk er problemet med de computere jeg modtager. Endnu vigtigere, så jeg ved hvorledes livet var før driver scanningsprogrammer var til rådighed. Det var nærmeste et helvede at skulle manuelt hente og søge efter drivere til hardwaren i Pc’erne.


Driver scannere gør livet let

Hvis du tror en pc kan have et problem med drivers, alt hvad du skal gøre er at køre scanneren, som automatisk finder ud af præcis hvilke drivers dit styresystem har, og om der mangler nogen eller nogen skal opdateres.

Men jeg har før siddet i en situation, hvor nogle driver scannere bare ikke gør et grundig nok job. Med andre ord; computerens hardware fungerende fint, men Windows havde stadig problemer. Der var ingen registreringsdatabase korruption og ej heller nogen malware. Så du scanner for driver problemer, måske finder et par stykker og får dem fikset. Men Windows fungerer stadig ikke rigtigt!

Hvorfor? Fordi scanneren ikke gjorde et godt nok stykke arbejde. Det er derfor jeg har valgt Driver Navigator som min nummer ét driver scanner. Den slår aldrig fejl i at finde driver orienterede problemer. Er der andre driver scannere jeg kunne forestille mig at bruge? Ja, der er et par. Men jeg vil altid bruge Driver Navigator, fordi den altid synes at lokalisere problemerne med drivers, som en masse andre scannere bare ikke finder.

En anden vigtig ting for en driver scanningsprogram er dens database af drivers. Den skal være stor, omfattende og opdateret med de nyeste drivers. Og dette har Driver Navigator. Det betyder, at næsten enhver driver til din computers hardware, uanset hvilken type computer, kan downloades og installeres. Dertil er du altid sikret at få de nyeste således din computer fortsat vil fungere optimalt og muligvis med forbedret ydeevne.

Men alle disse driver scanningsprogrammer funger på samme måde. Først scanner den din computer for nuværende drivers og enheder for at registrere om nogle mangler eller skal opdateres. Derefter kan brugere vælge hvilke drives som skal hentes og derefter installeres. Simplet og nemt.

Og det er korrekt at Driver Navigator funger lige som andre driver scanningsprogrammer, men jeg mener bare at Driver Navigator gør arbejdet lidt bedre.

Men det er vigtig at huske det ikke altid er drivers som skaber problemer. Det kan også være malware/virus eller problemer i registreringsdatabasen der skaber dine problemer. Derfor er det også vigtig at have et godt Anti Virus program, hvor de fleste også kan scanne efter fejl i registreringsdatabasen. Men det er altid en god ide at holde sine drivers opdateret hvilket aldrig har været nemmere og hurtigere end med Driver Navigator!

Typiske Drivers problemer:

Der hvor det typisk går galt for selv erfarne computer brugere er når der udskiftes hardware i ens computer. Her er det typisk grafikkortet og dens driver som skaber problemer. Specielt hvis der skiftes fra en type producent til en anden. Når der købes et nyt grafikkort følger der typisk en Driver CD med. Men nogle gang installerer, Windows update en driver til grafikkortet, og dette er typisk ikke en opdateret version og i flere tilfælde bare en driver således skærmopløsningen kan blive rigtig. Men disse drivere som Windows installerer, er ikke optimal for grafikkortet og dets ydelse. Derfor er det vigtig at installere de nyeste og mest omfattende driver til grafikkortet, hvilket Driver Navigator også kan, for at få mest ud af dit hardware.

Download og prøv Driver Navigator gratis her